Matematik

matematik hjælp HASTER<3 <3

04. februar 2013 af Julielin (Slettet) - Niveau: C-niveau

 

 

Opgave 211: Nedstående tabel viser andelen af anfabeter kvinder i verdens lavindkomstlande.

 

 

A) Bestem andelen f(x) som funktion af antal år x efter  1970 ved lineær regression.
B) For mænd er den tilsvarende sammenhæng givet ved g( x) = -0,73x+50. Beregn andelen af mandlige analfabeter i 2005
C) hvilket år er andelen af kvindelige analfabeter til 20. hvis udvirklingen forsætter ?
D) Hvor stor er andelen af mandlige analfabeter i det pågældende år?

 

År 1970 1980 1990 2000
Andel pr 100. kvinder 73  65 56 47 


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. februar 2013 af Andersen11 (Slettet)

A. Bestem modellen ved at lave lineær regression på tabellen.

B. Beregn g(35)

C. Løs ligningen f(x0) = 20 .

D. Beregn g(x0) .


Svar #2
04. februar 2013 af Julielin (Slettet)

kan i hjælpe med C og D ? kan ikke finde ud af det ..


Brugbart svar (0)

Svar #3
04. februar 2013 af Andersen11 (Slettet)

#2

I spm A bestemmer man den lineære model f(x) = ax + b . I spm C skal man så løse ligningen

f(x0) = 20 , dvs ax0 + b = 20 .

Når man har bestemt x0 , skal man til sidst beregne g(x0) = -0,73·x0 + 50 .


Svar #4
04. februar 2013 af Julielin (Slettet)

tusind tak <3 


Brugbart svar (0)

Svar #5
01. februar 2014 af Anne12 (Slettet)

er der nogen der kan hjælpe mig med spørgsmål b? jeg forstår ikke.. 


Brugbart svar (1)

Svar #6
01. februar 2014 af Andersen11 (Slettet)

#5

b) Beregn g(2005-1970) ved at benytte den givne forskrift for g(x) .


Brugbart svar (0)

Svar #7
01. februar 2014 af Anne12 (Slettet)

mange tak!


Skriv et svar til: matematik hjælp HASTER<3 <3

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.