Matematik

Hjælp til ligning

05. februar 2013 af fiefranck (Slettet) - Niveau: B-niveau

Løs for k = 2 ligningen x^2-x-k=0.

Er ved at løse denne ligning, og er kommet frem til følgende. 

d=(-1)^2+4*1*(-k) 

 

Problemet er så, at min lommeregner ikke kan regne det ud. Nogen der evt. kan hjælpe?


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. februar 2013 af mathon

 

Problemet er, at jeg selv burde kunne regne det ud  (for lommeregneren med den rette operatør kan godt)


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. februar 2013 af mathon

 

                                                                  x2- x - 2 = 0


Svar #3
05. februar 2013 af fiefranck (Slettet)

Hvad mener du med det sidste? altså x^2-x-2=0


Svar #4
05. februar 2013 af fiefranck (Slettet)

Skal bare have en der kan hjælpe mig med hvad d= 


Skriv et svar til: Hjælp til ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.