Matematik

Matematik

07. februar 2013 af Ramskov0 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hej jeg har rigtig svært med matematik er der nogle der vil hjælpe med noget færdighedsregning ?

39 kr. af 156 kr. er i procent?

36 kr. af 720 kr. er = i procent?

 

Prisen på en vare er faldet fra 60 kr. til 30 kr.

Besparelsen i procent er

 

Antal besøgende på Michaels hjemmeside er steget fra 500 til 550

Stigningen i procent er?

HÅBER I KAN SVARE HURTIGT DET ER TIL IMORGEN?


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. februar 2013 af mathon

 

            39 kr = (1/4) • (156 kr)

            39 kr er en (1/4) af 156 kr = 25% af 156 kr
 


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. februar 2013 af mathon

            36 kr = (1/20) • (720 kr)

            36 kr er en (1/20) af 720 kr = (5/100) af 720 kr =  5% af 720 kr


Svar #3
07. februar 2013 af Ramskov0 (Slettet)

Tak

Skriv et svar til: Matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.