Matematik

Samling af enheder

07. februar 2013 af emptry - Niveau: B-niveau

Hej SP,

Jeg er igang med at samle flere belastninger til en belastning.

Jeg har flg last:

Snelast: 72 kg/m2
Trælast: 32,5N (eller 3,31kg)

Hvordan får jeg nemmest dem til at blive samme enhed.


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. februar 2013 af Andersen11 (Slettet)

Spørgsmålet hører mere hjemme under fysik.


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. februar 2013 af mathon

 

                    du skal kende arealet af den snedækkede flade


Svar #3
07. februar 2013 af emptry

Den snedækkede flad er 18m2

6Meter lang .. 3 meter bred


Brugbart svar (0)

Svar #4
07. februar 2013 af ChemistryIsKey

Så kan du finde massen af snefladen ved

     72 kg/m2 * 18 m2 = 1296 kg


Svar #5
07. februar 2013 af emptry

er det ikke det samme som at sige..

3,31/18 = 0,18 kg/m^2    ?
 


Brugbart svar (0)

Svar #6
07. februar 2013 af mathon

Snelast pr m2 72 kg*/m2 = 706,32 N/m2
Trælast: 32,5 N

                samlet last
                                        (18 m2) • (706,32 N/m2)  +  (32,5 N) = 12.746,26 N                 


Svar #7
07. februar 2013 af emptry

Hvordan kom du frem til trælasten?


Brugbart svar (1)

Svar #8
07. februar 2013 af mathon

 

                                trælasten var din opgivelse


Svar #9
07. februar 2013 af emptry

Er det ikke muligt at regne ud hvor meget trælasten laver i N/mm ??

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #10
08. februar 2013 af mathon

   

                          du opgav jo trælasten som en absolut kraft og ikke som en kraft pr. længde


Skriv et svar til: Samling af enheder

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.