Fysik

Passer min udregning

10. februar 2013 af moejojojo (Slettet) - Niveau: B-niveau

passer den jeg skal finde bilens kinetiske energi i %

32, 2/3,6= 8,97m/s
Ekin = (1/2)•m•v2 
0,5*10,1*8,97= 45 m/s
45-32,3/32,3*100 =39,3%

?


Brugbart svar (1)

Svar #1
10. februar 2013 af Andersen11 (Slettet)

Du forklarer jo intet om, hvad der foregår. Du skal finde en bils kinetiske energi i % af hvad?

Formuler hele opgaven, så det er klart, hvad det drejer sig om. Forklar i detaljer, hvad du selv har gjort, i stedet for at skrive nogle tilsyneladende tilfældige tal.


Svar #2
10. februar 2013 af moejojojo (Slettet)

har fundet det li meget


Skriv et svar til: Passer min udregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.