Matematik

Maple 16 - graf

13. februar 2013 af puttehil (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej jeg ville bare lige høre hvordan man tegner grafen for f i maple 16. Se vedhæftede billed.

Vedhæftet fil: Unavngivet.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
13. februar 2013 af NejTilSvampe

plot(f(x))

eller

plot(f(x),(x=a..b))

hvor a og b er grænserne du vil have din graf til at vise. Det er 2 punktummer.


Svar #2
13. februar 2013 af puttehil (Slettet)

Ja okay, jeg skulle nok have istedet have skrevet, hvordan definerer man f i denne situation.

Men tak for svaret. 


Brugbart svar (0)

Svar #3
13. februar 2013 af NejTilSvampe

#2 - 

ah okay, du bruger "piecewise" til at lave gaffelen. og du bruger tegnet ":=" til at definere din funktion


Brugbart svar (0)

Svar #4
13. februar 2013 af nielsenHTX

kan fx skrives

f := x -> piecewise(0 < x, exp(x), x <= 0, x+1)


Brugbart svar (0)

Svar #5
13. februar 2013 af NejTilSvampe

Ser korrekt ud ja.


Skriv et svar til: Maple 16 - graf

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.