Matematik

ligninger

14. februar 2013 af NeedHelpPlz (Slettet)

hej alle

 

3 ligninge her

2x-13=x-7

2•(x-10)=x

x÷3=3

 

 


Brugbart svar (1)

Svar #1
14. februar 2013 af ChemistryIsKey

1)

     2x - 13 = x - 7

     2x - x - 13 = x - x - 7

     x - 13 = -7

     x + 13 - 13 = -7 + 13

     x = 6

2)

     2 · (x - 10) = x

     2x - 20 = x

     x = 20

3)

     x / 3 = 3

     x = 9


Svar #2
14. februar 2013 af NeedHelpPlz (Slettet)

tak tak


Skriv et svar til: ligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.