Matematik

er usikker på denne opgave!

14. februar 2013 af annastudent (Slettet) - Niveau: B-niveau

(se vedhæftet opgave)

kan de passe at forskriften skal være f(x)=1,5x+3 
eller er b forkert? 
Og hvordan griber jeg sidste spørgsmål an med arealet på 120 km2?

Vedhæftet fil: hjælp.JPG

Brugbart svar (0)

Svar #1
14. februar 2013 af mathon

 

                                        f(x) =1,5x2 + 3x


Svar #2
14. februar 2013 af annastudent (Slettet)

jeg ved godt hvordan jeg regne den sidst opgave ud: 120 er selvfølgelig f(x) værdien. så her skal jeg vel bare isolere x?


Brugbart svar (0)

Svar #3
14. februar 2013 af mathon

 

                                  1,5x2 + 3x - 120 = 0     og     0<x<120


Svar #4
14. februar 2013 af annastudent (Slettet)

hvorfor skal 120 sættes ind som c-værdien?

 


Svar #5
14. februar 2013 af annastudent (Slettet)

nu forstår jeg! 
120=1.5^2+3x

1.5^2+3x-120

 

tak for hjælpen!

 


Brugbart svar (0)

Svar #6
14. februar 2013 af Andersen11 (Slettet)

#5

Ikke 1,5^2 , men 1,5·x2 .


Skriv et svar til: er usikker på denne opgave!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.