Matematik

matematik

17. februar 2013 af Nielsen203 - Niveau: 9. klasse

hej jeg har bruge for hjælp til nogen matematik opgaver

Vedhæftet fil: hgg.jpg

Svar #1
17. februar 2013 af Nielsen203

her er min opgave prøv og regn den ud

Vedhæftet fil:WP_000202 (1).jpg

Svar #2
17. februar 2013 af Nielsen203

også her

Vedhæftet fil:WP_000206.jpg

Svar #3
17. februar 2013 af Nielsen203

please det vigtigt ... :(

 


Brugbart svar (0)

Svar #4
17. februar 2013 af mette48 (Slettet)

Alle dine opgaver skal løses ved hjælp af pythagoras lærersætning for retvinklede trekanter.

a2+b2=c2

summen af katedernes kvadrat er lig hypotenusens kvadrat

opg 42

katederne er henholdsvis 3 og 5 cm

32+52= 9+25 =34

hyoprenusen er √34

regn de øvrige opgaver selv, de er ikke særlig svære, så du kan lige så godt lære det nu, men det kræver et stykke arbejde af dig


Skriv et svar til: matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.