Matematik

matematik hjælp

17. februar 2013 af Nielsen203 - Niveau: 9. klasse

det haster hjælp

Vedhæftet fil: WP_000206.jpg

Svar #1
17. februar 2013 af Nielsen203

please : (

 


Brugbart svar (0)

Svar #2
17. februar 2013 af Andersen11 (Slettet)

Opg 44. Man skal tegne figuren efter anvisningerne.

Opg 45. Beregn arealet af hele rektanglet of træk arealerne af de tre retvinklede trekanter fra.


Brugbart svar (0)

Svar #3
17. februar 2013 af camilladz (Slettet)

Forst find alle siderne i rektanglen:

Side BC= 1+3=4

Side BC= side AD= 4

Side CD= 2+4= 6

Side CD=side AB=6

Arealet af rektanglen er 4*6= 24

Du har nu 3 trekanter rundt om den trekant som du skal finde arealet af. Hvis du finder arealet af dem og traekker deres areal fra rektanglets areal faar du arealet af den roede trekant.

Vi kan finde arealerne ved brug  af 0.5 *hojde*grundlinje.

Trekant GCE: 0.5*2*1=1

Trekant EAD: 0.5*4*4=8

Trekant ABG: 0.5 6*3=9

Arealet af rektanglen minu arealerne af de tre trekanter: 24-1-8-9= 6

Beklager jeg har ikke et dansk tastatur, haaber det er klart alligevel :)


Skriv et svar til: matematik hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.