Kemi

mg/100 g

17. februar 2013 af milo81 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Haster! 

hvordan finder mg/100 g af et givent stof hvos man har koncentrationen af stoffet?

På forhånd tak 

 

 


Brugbart svar (1)

Svar #1
17. februar 2013 af mathon

 

                                 103 • c • M
                                  ------------
                                         ρ

 

  c er opløsningens molaritet  [c] = mol/L

  M er det opløste stofs molmasse  [M] = g/mol

  ρ er opløsningens densitet  [ρ] = g/L


Skriv et svar til: mg/100 g

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.