Matematik

MATEMATIK HJÆLPPPE

17. februar 2013 af Nielsen203 - Niveau: 9. klasse

Hejsa her er min matematik opgaver er der ikke nogen der kan hjælpe mig med dem.

jeg har tre opgaver

her er den første

opgave

Vedhæftet fil: 11111.png

Svar #1
17. februar 2013 af Nielsen203

her er opgave 9

Vedhæftet fil:22222.png

Svar #2
17. februar 2013 af Nielsen203

her er min sidste opgave

opgave 8

Vedhæftet fil:33333.png

Svar #3
17. februar 2013 af Nielsen203

Det haster hjælppeee :(


Svar #4
17. februar 2013 af Nielsen203

hjælp mig seriøst please :( det haster....


Brugbart svar (0)

Svar #5
17. februar 2013 af ChemistryIsKey

Opg. 1)

a)

Du kan finde hypotenusen i den trekant, der fremkommer, hvis du tegner diagonalen ind i firkanten/kassen

     c = √(62 + 32) = 6.7

Nu kan du finde den længde der går fra nederste højre hjørne af kassen til øverste venstre hjørne igen ved Pythagoras' sætning

     c = √(6.72 + 32) = 7.35

Da 7.35 > 7 er det altså muligt at tage en bjælke på 7 m med. Jeg kan desværre ikke lave en skitse.

 


Svar #6
17. februar 2013 af Nielsen203

kan i hjælpe mig med opgave 8 please den er svære

 


Brugbart svar (0)

Svar #7
17. februar 2013 af ChemistryIsKey

Opg. 8)

a)

Brug Pythagoras' sætning til at undersøge om den bliver tilfredsstillet. Hvis den gør så er trekanten retvinklet

     a2 + b2 = c2

b)

Gør siderne dobbelt så store i opgaverne 1-3 og sæt ind i Pythagoras' sætning for at undersøge om de nye trekanter er retvinklede


Brugbart svar (0)

Svar #8
18. februar 2013 af Pettson

Når du opretter et spørgsmål, accepterer du samtidig betingelserne for brug af forummet, hvor der bl.a. står:

"Generelle råd
•  ...
•  Hav tålmodighed. Forum er ikke chat, og du skal ikke svare i eget indlæg blot for at opdatere.
•  Skriv ikke med STORE BOGSTAVER, det opfattes som råben.
•  ..."


Skriv et svar til: MATEMATIK HJÆLPPPE

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.