Matematik

Hvordan Løser jeg denne ligning?

17. februar 2013 af onan (Slettet) - Niveau: C-niveau

Kan ikke finde ud af denne ligning nogle der vil hjælpe?

 

4x- (63 – 4x) =6x – (3x – 62)


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. februar 2013 af Jerslev (Slettet)

Start med at hæve paranteserne.


Brugbart svar (0)

Svar #2
17. februar 2013 af 123434 (Slettet)

4x-63+4x=6x-3x+62

 

 


Brugbart svar (1)

Svar #3
17. februar 2013 af ChemistryIsKey

     4x - (63 - 4x) = 6x - (3x - 62)

     4x - 63 + 4x = 6x - 3x + 62

     8x - 63 = 3x + 62

     5x = 125

     x = 25


Svar #4
17. februar 2013 af onan (Slettet)

Tak


Skriv et svar til: Hvordan Løser jeg denne ligning?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.