Matematik

trigonimisk funktion

19. februar 2013 af LTS81 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Jeg er lidt i tvivl om hvordan dette gribes an:

 

f(x)=sin(x)/2+(1/4) x tilhører [0,2π]

Bestem nulpunkter og tanget-ligningen til grafen for f i punktet P=(π/3,f(π/3)


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. februar 2013 af peter lind

Løs ligningen f(x) = 0. brug et CAS værktøj til det.

Ligningen for tangenten til en graf for f(x) i (x0, f(x0)) er y = f'(x0)(x-x0) + f(x0)


Svar #2
19. februar 2013 af LTS81 (Slettet)

Tak for hjælpen Peter!

Skriv et svar til: trigonimisk funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.