Matematik

Reducering af udtryk vha potensregneregler

21. februar 2013 af matematikerfornice (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hvad er fremgangsmåden på dette eksempel?


Brugbart svar (1)

Svar #1
21. februar 2013 af peter lind

1/4 = ½2 = 2-2. Brug dernæst (an)m = an*m og an*am = an+m


Svar #2
21. februar 2013 af matematikerfornice (Slettet)

Super! Tusind tak for hjælp.


Skriv et svar til: Reducering af udtryk vha potensregneregler

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.