Matematik

Beregn højden i trekant ABC

22. februar 2013 af KattenKetty (Slettet) - Niveau: B-niveau

Håber nogle kan hjælpe mig med at beregne højden i trekant ABC!

Vedhæftet fil: h.PNG

Brugbart svar (2)

Svar #1
22. februar 2013 af mathon

                    

                      |BD| = h = 4,1 • sin(47,2º)


Svar #2
22. februar 2013 af KattenKetty (Slettet)

Hvad mener du?


Brugbart svar (2)

Svar #3
22. februar 2013 af Andersen11 (Slettet)

#2

Man benytter udtrykket for højden

hb = c · sin(A) = 4,1 · sin(47,2º)


Svar #4
22. februar 2013 af KattenKetty (Slettet)

Dvs. højden er 3.008?


Brugbart svar (1)

Svar #5
22. februar 2013 af Andersen11 (Slettet)

#4

Ja.


Brugbart svar (2)

Svar #6
22. februar 2013 af PeterValberg

#4 Ja

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: Beregn højden i trekant ABC

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.