Matematik

Hjælp til færdighedsregnings opgaver

24. februar 2013 af Tina12453 - Niveau: 9. klasse

Hej, jeg er i gang med at lave en færdighedsregning, og stødte på nogle opgaver jeg

ikke helt kan finde ud af eller ikke er helt sikker på !

Opgave 1. Omsætning

6,7 hl = _________ liter (Jeg får det til 0,067 liter)

3 dm3 =_________ cm2 (Jeg får det til 0,03)

Opgave 2. Omskrivning

Omskriv 2/3 til decimaltal = _______

- her er mit spørgsmål, hvordan gør jeg det uden brug af lommeregner?

Opgave 3. Reduktion

6 * (a + 3b) - 4 = _________ (Jeg får det til 2 + a + 3b)

 

Håber der er nogen der kan hjælpe.

Tak på forhånd!

 

 

 

 


Brugbart svar (2)

Svar #1
24. februar 2013 af 123434 (Slettet)

1hl=100l

1dm^3=1000cm^3

2/3*100%=200/3=66,6%=0,666

6(a+3b)-4=6a+18b-4

 


Brugbart svar (2)

Svar #2
24. februar 2013 af aatgsue (Slettet)

opgave 2= 0,66667

og det ved jeg ikke jeg tastede det ind i maple ^^'


Brugbart svar (2)

Svar #3
24. februar 2013 af 123434 (Slettet)

Det går an på hvor mange decimaler, man tager med

Normalt tager man en eller to decimaler med.


Skriv et svar til: Hjælp til færdighedsregnings opgaver

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.