Matematik

Ligninger

25. februar 2013 af silnul (Slettet) - Niveau: 10. klasse

Hvordan løses ligningen

 

x2 = 38,44

og

x2 = 169

 


Brugbart svar (1)

Svar #1
25. februar 2013 af LLLLLLLLLLLLLLLL

tag kvadratroden på begge sider


Svar #2
25. februar 2013 af silnul (Slettet)

kvadratroden af x2? , hvordan gør man det?


Brugbart svar (1)

Svar #3
25. februar 2013 af LLLLLLLLLLLLLLLL

√(x2) = (x2)0,5  = x2 0,5 = x1 = x


Skriv et svar til: Ligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.