Matematik
funktion
02. oktober 2005 af
rizza (Slettet)
h(x) = k-g(x)
k er en positiv konstant, h'(0) = 0 og g er en løsning til differentialligningen.
For en bestemt bue gælder yderligere, at h(2)=0 og h'(2)=-4
Bestem for denne bue en forskrift for h og bestem højden h(0) af denne bue...
Hmm hvordan og hvorledes??
k er en positiv konstant, h'(0) = 0 og g er en løsning til differentialligningen.
For en bestemt bue gælder yderligere, at h(2)=0 og h'(2)=-4
Bestem for denne bue en forskrift for h og bestem højden h(0) af denne bue...
Hmm hvordan og hvorledes??
Skriv et svar til: funktion
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
