Matematik

Matematik hjælp!

25. februar 2013 af dedeli (Slettet) - Niveau: B-niveau

vil i ikke hjælpe mig med matematik opgave som lyder sådan. 
Hvor stort et beløb skal man indsætte i banken til en rente på 4% pr. år, hvis der om 6 år skal stå 10.000kr på kontoen.
please hjælp :(


Brugbart svar (2)

Svar #1
25. februar 2013 af peter lind

Brug renteformlen K = K0(1+r)n


Brugbart svar (2)

Svar #2
25. februar 2013 af lglgmama (Slettet)

K_o=  K_n/?(1+r)?^n
K_o=  10000/?(1+0,04)?^6

K_0=7903,145

 

Det vil sige, at man skal indsætte 7903,145 kr. i banken


Svar #3
25. februar 2013 af dedeli (Slettet)

Tak ska i have!


Skriv et svar til: Matematik hjælp!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.