Matematik

Hvor mange liter har Anne fyldt i akvariet

25. februar 2013 af asmama (Slettet)

Akvariet har målene: h= 1 m;b=55cm;L=1,45m

 

Ok der kan højst være 79,75m ikke?

Hun fylder akvariet op med vand,indtil 10 cm fra kanten. Havormange liter har hun fyldt akvariet?


Svar #1
25. februar 2013 af asmama (Slettet)

ups .. mener 0,7975 m3........!


Brugbart svar (2)

Svar #2
25. februar 2013 af 123434 (Slettet)

Hvis højden er 100cm. Så trækker man 10cm fra højden. 100cm-10cm=90cm

V=9dm*5,5dm*14,5dm=717,75dm^3=717,75l

 

 

 


Skriv et svar til: Hvor mange liter har Anne fyldt i akvariet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.