Matematik

Løs ligningen 30/165 = 20/x

25. februar 2013 af pongo109 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej Alle!

Er gået lidt i stå med nedenstående:

30/165=20/x

Min hjerne er helt smadret i dag!

Nogen der har et bud?

 


Brugbart svar (1)

Svar #1
25. februar 2013 af mathon

                                           multiplicer med  165x på begge sider

 

                                           30x = 20 • 165

                                           3 • 10 • x  = 2 • 10 • 3 • 55 ...........


Brugbart svar (1)

Svar #2
25. februar 2013 af Andersen11 (Slettet)

Vend bunden i vejret på begge sider af ligningen

165/30 = x/20

og gang så med 20 på hver side.


Brugbart svar (1)

Svar #3
25. februar 2013 af LeonhardEuler

Jeg vil bruge metoden i #2

165 =   x   

 30      20

 

(165/30)*20=x

110=x


Skriv et svar til: Løs ligningen 30/165 = 20/x

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.