Matematik

differentieret

28. februar 2013 af sofieprinsessen (Slettet) - Niveau: B-niveau

hvad er 2x^3,5 + x^2 + 10 differentieret?

Håber meget nogle kan hjælpe?


Brugbart svar (1)

Svar #1
28. februar 2013 af PeterValberg

brug regnereglen:

på hvert led i forskriften og husk at k' = 0  (k er en konstant)

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (1)

Svar #2
28. februar 2013 af LeonhardEuler

f(x) = 2x3,5+x2+10

3,5*2x3,5-1+2*x2-1+10

f '(x) = 7x2,5+2x

Regnereglen har #1, allerede vist.


Svar #3
28. februar 2013 af sofieprinsessen (Slettet)

mange tak for hjælpen :)


Skriv et svar til: differentieret

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.