Matematik

Bestemme projektion??

28. februar 2013 af Cathrineee (Slettet)

Hej jeg er igang med opgaver og er gået i stå i følgende opgave. Har prøvet men ved ikke rigtig hvordan jeg gøre nogle der kan hjælpe ? . Jeg ved jeg skal have fundet en parameterfremstilling men er lidt forvorret :S

 

a) Bestem projektionen Pα af punktet P(-26, -8, -23). på planen α :

7x + 3y - 9z + 138 = 0

b) Gør rede for at punktet Q( 6, -15) ligger på linjen

l: [x , y , z] = [ - 9, 14, -22 ] + t [ 5, -5, 9], og bestem projektionen Qβ af Q på β samt projektionen lβ af l på β, når planen β er givet ved ligningen 2x - y + 3z + 14 = 0.


Brugbart svar (1)

Svar #1
28. februar 2013 af Andersen11 (Slettet)

Du har samme spm. kørende i denne tråd

https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=1311022

Gå tilbage og fortsæt diskussionen der.


Skriv et svar til: Bestemme projektion??

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.