Matematik

differentiere f(x)=cos^2(x)

01. marts 2013 af hejmedddi (Slettet)

hej, jeg prøver at differentierer det her funktion, men kan ikke gøre det hverken i lommeregnen eller ti-interactive.

 

f(x)=cos^2(x) 

er det her rigtig.

f´(x)= -sin¤-sin(x)


Brugbart svar (1)

Svar #1
01. marts 2013 af Maksilkemi (Slettet)

f'(x)=-2*cos(x)*sin(x)


Brugbart svar (1)

Svar #2
01. marts 2013 af LeonhardEuler

#0 og 1

Svaret er:

f(x) = cos2(x)

f ' (x) = -sin(2·x)


Brugbart svar (1)

Svar #3
01. marts 2013 af Maksilkemi (Slettet)

cos^2(x)=(cos(x))^2


Brugbart svar (1)

Svar #4
01. marts 2013 af Maksilkemi (Slettet)

Derman, det jo ligemeget om det er f ' (x) = -sin(2·x) eller f'(x)=-2*cos(x)*sin(x)

eftersom -2*cos(x)*sin(x)=-sin(2·x)


Brugbart svar (1)

Svar #5
01. marts 2013 af LeonhardEuler

Det er korrekt #4.


Skriv et svar til: differentiere f(x)=cos^2(x)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.