Matematik

enkelt spørgesmål

03. marts 2013 af Jessen133 (Slettet) - Niveau: C-niveau

En funktion er givet ved f (x) = x

Bestem a når f(x) vokser med 10 %, når x vokser med 20%

Bestem a når f (x) vokser falder med 5 %, når x vokser 10 %


Brugbart svar (1)

Svar #1
03. marts 2013 af 123434 (Slettet)

Et bud:

Fy=1,10  Fx=1,20

1,20^a=1,10

log(1,20^a)=log(1,10)

a*log(1,20)=log(1,10)

a=log(1,10)/log(1,20)

 

 

 


Brugbart svar (1)

Svar #2
03. marts 2013 af peter lind

Løs ligningen f(x*1,2) = f(x)*1,1

Løs ligningen f(x*1,1) = 0,95*f(x) hvis det rigtige er falder

Det bemærkes at x går ud i ligningerne


Skriv et svar til: enkelt spørgesmål

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.