Matematik

Bestemmelse af to vinkelhalveringslinjer (Analytisk plangeometri)

04. marts 2013 af RobertRobertsen (Slettet) - Niveau: B-niveau

Spørgsmålet lyder som følgende:

"Bestem ligningerne for hver af de to vinkelhalveringslinjer til og m."

I et koordinatsystem er to linjer m og l givet ved: 

l = 2x + 3y = 11

m = x + 4y = 13

 

Evt. hvad er α (alpha)?

 

What to do?

 

På forhånd tak. :)

   


Skriv et svar til: Bestemmelse af to vinkelhalveringslinjer (Analytisk plangeometri)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.