Matematik

Ligninger

04. marts 2013 af Nielsen203 - Niveau: 10. klasse

Hej her er mit svar men please prøv at tjekke det jeg ved ikke om det er rigtig tak (:

4x+9=15

x=1,5  rigtigt eller forkert

næste

3x-14 = 2x-7

X=7


Brugbart svar (1)

Svar #1
04. marts 2013 af 123434 (Slettet)

4x+9-9=15-9

4x=6

4x/4=6/4

x=1,5

3x-14=2x-7

3x-14+14=2x-7+14

3x=2x-7

3x-2x=7

 

 


Svar #2
04. marts 2013 af Nielsen203

så mit svar er rigtigt


Brugbart svar (1)

Svar #3
04. marts 2013 af Rilau (Slettet)

De er begge rigtige. :)


Svar #4
04. marts 2013 af Nielsen203

undskyld jeg har en anden opgave procent 9,5%af 1500kr

beregn ved overslag

her er mit svar 1357,5


Brugbart svar (1)

Svar #5
04. marts 2013 af mette48 (Slettet)

Dit svar er forkert.

Du burde selv have gjort prøve ved at indsætte den fundne x-værdi i ligningerne


Svar #6
04. marts 2013 af Nielsen203

jeg forstår ikke hvad du mener


Brugbart svar (1)

Svar #7
04. marts 2013 af LeonhardEuler

1500 * 9,5 = 14,25

 100


Brugbart svar (1)

Svar #8
05. marts 2013 af Andersen11 (Slettet)

#7

Det er så lige en faktor 10 for lidt.

1500·9,5% = 15·9,5 = 142,5

Det er jo kun en anelse mindre end 10% af 1500 , som er 150 .


Skriv et svar til: Ligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.