Matematik

Opgaver

05. marts 2013 af CM123 (Slettet) - Niveau: A-niveau

http://www.uvm.dk/Uddannelser-og-dagtilbud/Gymnasiale-uddannelser/Proever-og-eksamen/Skriftlige-opgavesaet/~/media/UVM/Filer/Udd/Gym/PDF12/Proever%20og%20eksamen/121210%20stx123-MAT-A-07122012.ashx 

 

kan nogen hjælpe med opgave 2 og opgave 5


Brugbart svar (1)

Svar #1
05. marts 2013 af Andersen11 (Slettet)

Opg 2. Man finder skæringspunkternes x-koordinater ved at l8se ligningen p(x) = 0 , som er en 2.-gradsligning, hvis rødder endda let kan gættes.

Opg 5. Benyt differentialligningen til at beregne f '(2) for den pågældende løsningsfunktion. Indsæt derefter i tangentligningen

y = f '(x0) · (x - x0) + f(x0)

med x0 = 2.


Skriv et svar til: Opgaver

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.