Matematik

Ligning

04. oktober 2005 af DK88GIRL (Slettet)
Jeg har denne ligning... X2 – 8x + 18 = 0
En der kan hjælpe og forklare hvordan?

Brugbart svar (0)

Svar #1
04. oktober 2005 af kenano (Slettet)

Hej Ville gerne hjælpe, men hvad mener du med X2? Mener du X i anden?

Hilsen Kenano

Svar #2
04. oktober 2005 af DK88GIRL (Slettet)

ja... x i anden.. Jeg tænkte ikk lige over det

Brugbart svar (0)

Svar #3
04. oktober 2005 af Duffy

x^2 - 8x + 18 = 0

x E {4+i*sqrt(2), 4-i*sqrt(2)}


Duffy

Svar #4
04. oktober 2005 af DK88GIRL (Slettet)

Duffy>> Tror du du kan forklare det på dansk til en hjerne der ikk er så klog?

Brugbart svar (0)

Svar #5
04. oktober 2005 af Therackoo (Slettet)

#4

x=4+i*sqrt(4) "og/eller" x=4-i*sqrt(4)

sqrt = kvadratrod

Brugbart svar (0)

Svar #6
04. oktober 2005 af Therackoo (Slettet)

*x=4+i*sqrt(4) "og/eller" x=4-i*sqrt(4)
=
x=4+i*sqrt(2) "og/eller" x=4-i*sqrt(2)

Brugbart svar (0)

Svar #7
04. oktober 2005 af Birk (Slettet)

Det er vel bare at løse den som enhver andengradsligning? Først find diskriminanten og så x-værdierne.

Brugbart svar (0)

Svar #8
04. oktober 2005 af Duffy

Doktor Therackoo hvad har du gang i?


Duffy ;-)

Skriv et svar til: Ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.