Matematik

Matematik hjælp søges.

06. marts 2013 af Kamsteg (Slettet)

Jeg har problemer med at finde den rette formel for dette // rette udregning. 
 

Mange gange tak på forhånd!

Vedhæftet fil: Matematik C.png

Brugbart svar (1)

Svar #1
06. marts 2013 af LeonhardEuler

a)

 

Forsættelse kommer ...

 

 


Brugbart svar (1)

Svar #2
06. marts 2013 af PeterValberg

Spørgsmål a)

|BG| = |DE| = 2 m

|AB| = |BG|/tan(A) = 2/tan(50º) = ........

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (1)

Svar #3
06. marts 2013 af PeterValberg

Spørgsmål b)

|AC| = 0,5·(|AD| - IAB|) + |AB|

|FC| = |AC|·tan(50º)

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (1)

Svar #4
06. marts 2013 af LeonhardEuler

b)

Brug at ACF er ligdannede med ABG

Forhold mellem trakanter

Eller brug   


Brugbart svar (1)

Svar #5
06. marts 2013 af mette48 (Slettet)

AB= 2/ tan(50)

AD=8

BD=8-2/tan(50)

FC=2+ tan(50 *BD/2


Skriv et svar til: Matematik hjælp søges.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.