Matematik

integere en konstant

06. marts 2013 af cecilied34 (Slettet)

hej SP

hvad gør man når man skal integerere en konstant. f.eks. 3 i funktionen

f(x) = 4x + 3 bliver så til 2x2 + ? og hvorfor?


Brugbart svar (2)

Svar #1
06. marts 2013 af SuneChr


Svar #2
06. marts 2013 af cecilied34 (Slettet)

så kan man generelt sige, at der bare kommer et x på en konstant?


Brugbart svar (1)

Svar #3
06. marts 2013 af SuneChr

# 2 Det kan man godt sige, ja.

Det er jo fordi en konstant, k ,  forandres ikke ved at sige  k = k·x0  og integreres x0 fås jo netop x1 = x . 


Brugbart svar (1)

Svar #4
06. marts 2013 af Andersen11 (Slettet)

#2

Du bør kende den generelle formel

∫ a·xn dx = a·xn+1/(n+1) + k , for n ≠ -1 .

For en konstant a er n = 0 .


Skriv et svar til: integere en konstant

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.