Matematik
2 opgaver uden hjælpemidler
08. marts 2013 af
CM123 (Slettet)
-
Niveau: A-niveau
En cirkel er bestemt ved ligningen:
X^2+2x+y^2-4y=4
Bestem cirklens radius og koordinatsættet til cirklens centrum
----------------------
Gør rede for, at funktionen f(x)= (x+1)*e^x er løsning til differentialligningen dy/dx= Y+ Y/x+1
X^2+2x+y^2-4y=4
Bestem cirklens radius og koordinatsættet til cirklens centrum
----------------------
Gør rede for, at funktionen f(x)= (x+1)*e^x er løsning til differentialligningen dy/dx= Y+ Y/x+1
Skriv et svar til: 2 opgaver uden hjælpemidler
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
