Matematik

opgave med hjælpemidler

12. marts 2013 af CM123 (Slettet) - Niveau: A-niveau

En funktion f er givet ved

f(x)= 2*sin(0,05*pi*x-0,5*pi)+2

a) Tegn grafen for f i intervallet [0;40]

 

Jeg prøver bare at sætte første opgave ind så kan det være jeg kan finde ud af at lave b og c 

 

 


Brugbart svar (2)

Svar #1
12. marts 2013 af PSXL

? Hvad er det, du skal have hjælp med her?


Brugbart svar (1)

Svar #2
12. marts 2013 af SuneChr

Man ved, at sin funktionen svinger imellem  (- 1) og 1 .  f  kan derfor mindst være  2·(- 1) + 2 = 0

og højst være 2·1 + 2 = 4 .

Undersøg perioden og tegn grafen for f i intervallet  [0 ; 40]  .


Svar #3
12. marts 2013 af CM123 (Slettet)

Hvordan kan du se det? skal man ikke indtaste på lommeregner? også sætte den på radian eller noget?

 


Skriv et svar til: opgave med hjælpemidler

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.