Matematik

Skæring mellem 2 eksponentielle udviklinger

14. marts 2013 af demolars (Slettet)

Hej, jeg har to eksponentielle udviklinger, jeg skal finde ud af hvornår nummer 1 overhaler nummer 2:

1= 5*10^12*1.08^x

2=15*10^12*1.03^x

 

Jeg har prøvet at sætte dem lig hinanden, men jeg får ikke det rigtige resultat :(


Brugbart svar (1)

Svar #1
14. marts 2013 af SuneChr

Du mener formodentlig

f(x) = 5·1012·1,08x

g(x) = 15·1012·1,03x

f(x) = g(x)  når                        


Skriv et svar til: Skæring mellem 2 eksponentielle udviklinger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.