Matematik

diff ligning

16. marts 2013 af s123 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Er denne ligning løst korrekt. Det er kun den reelle løsning der skal bruges. se vedhæftede dokument. Jeg kan godt jeg har glemt at fjerne 3tallet i sidste linje da jeg issolerer y. Kan bare ikke erstatte dokumentet

Vedhæftet fil: diff.pdf

Brugbart svar (1)

Svar #1
16. marts 2013 af DelFerro (Slettet)

Resultatet ser rigtigt ud, hvis du fjerner 3-tallet til venstre i den sidste linje. Du mangler også potensen i den næst sidste samt integrationskonstanten.


Svar #2
16. marts 2013 af s123 (Slettet)

super godt. Tak for svar


Brugbart svar (1)

Svar #3
16. marts 2013 af LLLLLLLLLLLLLLLL

         ...

         ∫y(t)2 dy = ∫(t2 + 3) dt

         (1/3)•y(t)3 = (1/3)•t3 + 3t + c

         y(t)3 = t3 + 9t + C

         y(t) = (t3 + 9t + C)1/3


Skriv et svar til: diff ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.