Matematik
2 Ligninger med 2 ubekendte
06. oktober 2005 af
squab (Slettet)
x = y = x+y+1
2 3 4
det er brøker!!! fx x over 2 og y over 3!!!
Nogen der kan hjælpe mig godt på vej :(
2 3 4
det er brøker!!! fx x over 2 og y over 3!!!
Nogen der kan hjælpe mig godt på vej :(
Svar #2
06. oktober 2005 af squab (Slettet)
mange tak ellers men det er der jeg gik istå :=)
så hvis der er lidt mere hjælp :P
så hvis der er lidt mere hjælp :P
Svar #3
06. oktober 2005 af sontas (Slettet)
du har at x/2 = y/3 <=> 1) y = 3/2 *x
du har endvidere at :
2)(x+ y +1)/4 = x/2 smid nu 1 ind i 2 og find x derefter y.
du har endvidere at :
2)(x+ y +1)/4 = x/2 smid nu 1 ind i 2 og find x derefter y.
Skriv et svar til: 2 Ligninger med 2 ubekendte
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
