Matematik

FSA Opgave

23. marts 2013 af overkontroversiel (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Kære studi

Jeg er helt fortabt i denne opgave. Jeg ville gerne lægge et mit eget svar ud, men jeg er helt rundt på gulvet, derfor har jeg intet eget ''svar''.

Jeg kan ikke løse opgave 2.6

Kan du nogen hjælpe mig, med fremgangsmåden.


Brugbart svar (1)

Svar #1
23. marts 2013 af peter lind

Der er forskellige grænser der skal holdes. Vægten må højst være 350 kg. Dividerer du vægten af ne kasse op i det får du den ene af grænserne.

Højden må højst være 1,6 m. Dividerer du højden af kasserne op i det får du hvor mange lag der maksimal kan være.

Af kassernes mål kan du se hvor mange kasser der kan være i hvert lag. Ganger du dette antal med antal lag får du en anden grænse


Svar #2
23. marts 2013 af overkontroversiel (Slettet)

Kunne du vise hvordan, jeg er lidt forvirret.

 

1000*8+250 = 8250/1000= 8,25

(350-9,1)/8,25 = 41 kasser

 

Hvad mere ...


Svar #3
23. marts 2013 af overkontroversiel (Slettet)

Der kan højst være 15 lag, fordi

(160-12)/9,5=15,579


Brugbart svar (1)

Svar #4
23. marts 2013 af peter lind

1000*8+250 = 8250 ikke 8250/1000

Den anden del kræver kendskab til hvilken mål du er kommet frem til i det foregående spørgsmål og det kender eg ikke

 


Svar #5
23. marts 2013 af overkontroversiel (Slettet)

Hvis vi sagde 

l : 24,8

B : 24,8

H : 19

 

Vil det samtidig betyde af 2.6 er afhængig af 2.5. Så man kan få forskellige svar, som følger af opgave 2.5.


Brugbart svar (1)

Svar #6
23. marts 2013 af peter lind

Ja til det sidste

Jeg havde ikke set dit indlæg i #3 da jeg skrv 4 og jeg ser nu at du har fundet en anden højde, hvilket er et eksempel på at der er flere svarmuligheder. Med kvadratisk bund bliver resultatet nemt. Du dividerer kantlængderne op i sidelængderne af pallerne. Det giver hvor mange kasser der er på hvert led. Så er det blot at gange antal i hver række sammen med antal rækker og du har svaret


Svar #7
24. marts 2013 af overkontroversiel (Slettet)

Er facitet ikke 16400 dvd'er.


Skriv et svar til: FSA Opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.