Generelt

Økonomiske Principper

25. marts 2013 af PabloK (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej alle

Sidder fast i en opgave der lyder:

Vis at dY/dL*L/Y=α. Hvad angiver resultatet?

Nogen der har en idé om hvordan det skal løses? 


Brugbart svar (1)

Svar #1
25. marts 2013 af Andersen11 (Slettet)

Det kræver nok indsigt i hele opgavens ordlyd.


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. februar 2014 af norgaard77 (Slettet)

Start med at differentiere ligning 2 med hensyn til L. Du får da dY/dL=w.

Herefter kan du indsætte dit resultat i stedet for dY/dL og ligning 2 for Y, og dermed få dY/dL*L/Y=α


Skriv et svar til: Økonomiske Principper

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.