Matematik

Matematisk skrivemåde

26. marts 2013 af Stats

Lad f :AR være en differentiabel funktion, og lad kR. Så er kf :AR differentiabel og (kf)'(x)=k·f(x).

Hvad menes der med f :AR?


Brugbart svar (1)

Svar #1
26. marts 2013 af SuneChr

Definitionsmængden A for f afbildes ind i mængden af de reelle tal.  f(A) = R

 


Brugbart svar (1)

Svar #2
26. marts 2013 af Andersen11 (Slettet)

Der menes, at funktionen f er defineret på mængden A og afbilder ind i R .


Brugbart svar (1)

Svar #3
26. marts 2013 af Andersen11 (Slettet)

#1

Skrivemåden betyder ikke, at f(A) = R , kun at f(A) ⊆ R .


Skriv et svar til: Matematisk skrivemåde

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.