Matematik

Matematik hjælp

26. marts 2013 af Zenexy (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Brugbart svar (1)

Svar #1
26. marts 2013 af mathon

 

                            Omk = 2•(L + B) = 132

                                              L + B = 66


                                               L = 66 - B

                                               B + 24 = 66 - B

                                               2B = 42

                                               B = 21

                                               L = 66 - 21 = 45

                                              

 


Skriv et svar til: Matematik hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.