Matematik

Matematik

26. marts 2013 af Zenexy (Slettet) - Niveau: 8. klasse
Rasmussen købet 20 par skøjter hjem for i alt 15500 kr. Han sælger dem i forretningen for 1360 kr. Pr. Par. Hvad bliver salgsprisen på alle skøjterne? Hvor meget tjener han på et par skøjter? Hvad tjener han i alt? Hvor mange % tjener han på et par skøjter?

Brugbart svar (2)

Svar #1
26. marts 2013 af Moderatoren

Prøv at kigge på side 10 i din formelsamling, her: pub.uvm.dk/2005/formelsamling/hel.pdf

Så kan du måske gennemskue det.


Brugbart svar (1)

Svar #2
26. marts 2013 af Arlecchino (Slettet)

Hvordan går det, Zenexy?


Brugbart svar (1)

Svar #3
26. marts 2013 af mathon


     salgspris for alle skøjter  (20 • (kr 1360)) =                               kr  27.200     

     købspris pr skøjtepar (15500 /  20) kr =                                    kr      775

     fortjeneste pr skøjtepar   (1360 - 775)                                      kr      585

     samlet fortjeneste (27.200 - 15.500) kr                                     kr 11.700        

     fortjeneste i % pr skøjtepar   (585 / 7,75)% =                           %      75,5                          
 

              
                                                


Brugbart svar (1)

Svar #4
26. marts 2013 af Krabasken (Slettet)

- Så slipper du for at regne din opgave - du kan bare skrive af . . .


Skriv et svar til: Matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.