Matematik

vektor opgave.

08. oktober 2005 af Kbka (Slettet)
To vektorer er givet ved

a=((t+1);3) og b=(2;(t-1))

Bestem tallet t, således at a og b er parallelle.

anyone?

Brugbart svar (0)

Svar #1
08. oktober 2005 af Duffy

Hvad gælder der om parallelle vektorer når man "hatter" den ene?`


Duffy

Svar #2
08. oktober 2005 af Kbka (Slettet)

ahh..
det(a,b)=0
ik?

Svar #3
08. oktober 2005 af Kbka (Slettet)

dvs.

t=+/-sqrt(7)

Takker!

Skriv et svar til: vektor opgave.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.