Matematik

matematik

30. marts 2013 af jax1 - Niveau: A-niveau

se vedhæftet fil

Vedhæftet fil: matematik opgave 6.png

Brugbart svar (2)

Svar #1
30. marts 2013 af wut123 (Slettet)

Løs ligningssystemet

                      


Svar #2
30. marts 2013 af jax1

er a og b så 1,5 ?

altså 

f(x)=1,5x3+1,5x2


Svar #3
30. marts 2013 af jax1

undskyld 

a= -0,5

og 

b= 1,5

f(x)= -0,5x3+1,5x2


Brugbart svar (1)

Svar #4
30. marts 2013 af 123434 (Slettet)

Skal du bruge tangentligningen?


Svar #5
31. marts 2013 af jax1

nej jeg skulle bare finde a og b


Skriv et svar til: matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.