Matematik

Omvendte potensfunktioner

09. april 2013 af ostehammer (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej :)
Har en matematik opgave hvor jeg skal finde de omvendte potensfunktioner til følgende. 

y = 4x2

y = 27x-3



Jeg har regnet dem ud til at være
1) x = 0,5 * √y
2) x = 3 * y0,3
 


Mit spørgsmål er: Hvilken type er de 2 omvendte funktioner? 

Tak :)


Skriv et svar til: Omvendte potensfunktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.