Matematik
Hjælp til beregning af forskriften
09. oktober 2005 af
Maria! (Slettet)
Kan ikke finde ud af tre opgaver, håber virkelig at der er nogen som vil hjælpe..
b) f(5)= 2 og f (2) = 4
d) f(-5) = -2 og f (1) = 1
e) f(o) = 3 og f(4)=0
b) f(5)= 2 og f (2) = 4
d) f(-5) = -2 og f (1) = 1
e) f(o) = 3 og f(4)=0
Svar #1
09. oktober 2005 af Waterhouse (Slettet)
Hvilken type funktioner? Lineære, eksponentielle, etc..
Svar #3
09. oktober 2005 af Waterhouse (Slettet)
Find først hældningskoefficienten a givet ved
a=(y2-y1)/(x2-x1)
og bruger derefter
y-y0=a(x-x0)
a=(y2-y1)/(x2-x1)
og bruger derefter
y-y0=a(x-x0)
Svar #4
09. oktober 2005 af Maria! (Slettet)
B:
a= 4-2/2-5 = 2/3
y-2 = 2/3 (x-5)
y-2= 2/3X + 10/3
y- 2/3x + 2+ 10/3
y = 2/3x + 14/3
f (x) = 2/3x + 14/3
d) a = 1-(-2)/ 1-(-5) = 3/6
y-2 =3/6 (x-(-5))
y = -2 = 3/6x + 15/6
Y= ....?
e) a= 0-3/4-0 =3/4
y-3 = 3/4x (x-0)
y= -3 = 3/4x
....?
a= 4-2/2-5 = 2/3
y-2 = 2/3 (x-5)
y-2= 2/3X + 10/3
y- 2/3x + 2+ 10/3
y = 2/3x + 14/3
f (x) = 2/3x + 14/3
d) a = 1-(-2)/ 1-(-5) = 3/6
y-2 =3/6 (x-(-5))
y = -2 = 3/6x + 15/6
Y= ....?
e) a= 0-3/4-0 =3/4
y-3 = 3/4x (x-0)
y= -3 = 3/4x
....?
Skriv et svar til: Hjælp til beregning af forskriften
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
