Matematik

Stamfunktions areal

14. april 2013 af Bordeaux (Slettet) - Niveau: B-niveau

Et område er afgrænset af grafen for funktionen med forskriften f(x) = x^(3) og linjerne y=0, x=1 og x=a, hvor a>1. Bestem a, så arealet af området bliver 20.

 

En som gider hjælpe med denne :)?

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. april 2013 af peter lind

Løs ligningen ∫1ax3dx = 20


Skriv et svar til: Stamfunktions areal

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.