Matematik

Hjælp -ligning

14. april 2013 af XX88XX (Slettet) - Niveau: C-niveau
En coopertest er en simpel måde at finde en persons kondital på. Testen går ud på at løbe så lang en distance som muligt på 12 minutter.
Distance (meter) : 2300
Kondital: 40

Distance (meter): 3300
Kondital: 62

Tabellen viser sammenhængen mellem distancen og konditallet for mænd. Denne sammenhæng kan med god tilnærmelse beskrives ved: K = ax + b

Hvor K er konditallet, og x (målt i meter) er den distance, manden kan løbe.

A) Bestem tallene a og b

- Kan I løse den opgave, for mig er den helt umulig!!

Svar #1
14. april 2013 af XX88XX (Slettet)

Hvordan regner man lige det?? Kan du uddybe

Brugbart svar (0)

Svar #2
14. april 2013 af Andersen11 (Slettet)

#1

Bestem den lineære forskrift K = ax + b , hvis graf indeholder de to punkter (2300 ; 40) og (3300 ; 62). Find udtryk for hældningskoefficienten a, når der er givet to punkter på linien.


Brugbart svar (0)

Svar #3
14. april 2013 af Sapfort (Slettet)

Der er tale om en lineær udvikling. I din formelsamling står der:

( x1 ; y1 ) = ( 2300 ; 40 ) og ( x2 ; y2 ) = ( 3300 ; 62 )

a = ( y- y1 ) / ( x2 - x1 )

b = y1 - ax1


Svar #4
14. april 2013 af XX88XX (Slettet)

Og hvordan skal jeg så regne videre på den?^

Brugbart svar (0)

Svar #5
14. april 2013 af Sapfort (Slettet)

Du skal blot indsætte tallene og regne?


Skriv et svar til: Hjælp -ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.