Matematik

ligning, med hensyn

28. april 2013 af MiniDue (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej har lidt problemer med en ligning... håber nogen kan hjælpe mig :)

jeg skal løse ligningen med hensyn til b.

 

x= 3/(a+b)+a


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. april 2013 af mathon



                      (x-a) = 3/(a+b)

                      (a+b) = 3/(x-a)                       x ≠ a

                      a + b = 3/(x-a)

               b = 3/(x-a) - a


Skriv et svar til: ligning, med hensyn

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.