Tysk

hvordan siger man..

11. oktober 2005 af mavse (Slettet)
Hey, folkens! ;)

i forb. med min tysk opgave :S er der lige en vending jeg skla have hjælp til..mmmm

jeg er gået helt i stå, for jeg ved slet ikke hvordan jeg skla formulere det

det skal være noget i stil med:

Faderen så hende stadig som et lille barn. det var ikke gået op for ham at hun var blevet en ung dame

betydningen skal bare være den samme, men jeg går ud fra man siger det på en anden måde på tysk?

ihhhh..ville blive så glad hvis nogle vil hjælpe mig..:)


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. oktober 2005 af P.1 (Slettet)

Der Vater sah sie immer noch als ein kleines Kind an, und es war ihm noch nicht aufgegangen dass sie eine junge Frau geworden war.

VÆRSÅGOD :)

Brugbart svar (0)

Svar #2
11. oktober 2005 af danielruhmann (Slettet)

Prøv at komme med dit eget bud.

Svar #3
11. oktober 2005 af mavse (Slettet)

mange tak #1

#2:
det ville jeg også have gjort, men vidste overhovedet ikke hvordan det skulle siges :S det ville blive til et altfor ubrugeligt og uforståeligt bud..:(

Brugbart svar (0)

Svar #4
11. oktober 2005 af P.1 (Slettet)

det var så lidt MAVSE!!

Brugbart svar (0)

Svar #5
11. oktober 2005 af Fingersen (Slettet)

sieht.... = el. hielt sie immer noch für.....

noch nicht aufgegangen...., = war ihm noch nicht klar, dass...

MVH
Fingersen

Brugbart svar (0)

Svar #6
11. oktober 2005 af danielruhmann (Slettet)

#5 Sætningen som #1 har lavet, er da helt korrekt. Dog kompliceret.

Brugbart svar (0)

Svar #7
11. oktober 2005 af danielruhmann (Slettet)

"Der Vater betrachtete sie noch wie ein kleines Kind, ohne gemerkt zu haben, dass sie inzwischen eine junge Frau geworden war"

er måske også et godt bud

Brugbart svar (0)

Svar #8
11. oktober 2005 af Fingersen (Slettet)

Rettelsen var af hensyn til det manglende komma foran "dass".

Også mere almindeligt at bruge "klar" end "aufgegangen". Har googlet det -:)

betrachten wie = betrachten als

MVH
Fingersen

Skriv et svar til: hvordan siger man..

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.